Butlletí Contalabor

Butlletí Info Nº 192005

Recentment hem signat un acord de col·laboració amb RastroSolidario i Ecovina Oil per a afavorir a l'ONG DOWN VALÈNCIA

Mitjançant aquest acord, ens comprometem a donar el nostre oli usat a RastroSolidario, que s’obliga a destinar el benefici net de la transformació i venda, a finançar l'ONG DOWN VALÈNCIA. El tractament dels residus es realitzarà per l'empresa ECOVINA SL que certifica que tot l'oli recollit serà per a la transformació en BIODIÈSEL.

RASTRE SOLIDARI ONGD és una organització no governamental per al desenvolupament que al juliol de 2011 va posar en marxa una plataforma de #Fundraising col·lectiu amb la finalitat de facilitar a totes les ONGs, els recursos que precisen per a l'execució dels seus programes socials. Treballen per un model econòmic que incloga a TOTES les persones i siga respectuós amb el medi ambient

https://rastrosolidario.org/index.php

Entre les iniciatives posades en marxa per rastre solidari, es troba la d'oli solidari.

https://aceitesolidario.org/index.htm

DOWN VALÈNCIA té com a visió ser capaces de donar resposta als reptes que plantegen les persones amb síndrome de Down per a desenvolupar el Projecte de vida que elles mateixes determinen. La seua missió és promoure i finançar estudis o investigacions en tots els camps de la Ciència, relacionades amb el coneixement de les causes i efectes de la discapacitat intel·lectual i de manera específica de la Síndrome de Down i l'aplicació de les mesures de tota índole que puguen contribuir a la millora de la salut i potenciació del desenvolupament integral i de la vida en societat d’aquestes persones.

https://www.downval.es/

ECOVINA OIL, SL està proveït del corresponent NIMA (Número d'Identificació Mediambiental), té el seu número de gestor valoritzador autoritzat de residus no perillosos, codi de transportista i la seua certificació EU-ISCC-Cert-IT, amb planta de tractament RNP a Vinaròs amb el seu preceptiu núm. de registre SANDACH.

Contacta amb nosaltres

Nom   Assumpte   Accepte la política de privacitat
Mail      
 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2024