Qui som

Contalabor és una empresa de serveis per a menjadors col·lectius. Atenem tot el que està en l'àmbit del menjador i l'atenció als comensals.

Contalabor es va constituir a València fa més de vint anys, com una resposta davant la demanda observada pels socis fundadors d'un servei del qual els objectius fossin fer del menjador escolar un lloc agradable i es pogués menjar com a casa (tant pels menús com per l'ambient).
 
El cuinar per a un gran nombre de comensals no és obstacle per elaborar menús casolans. Aquest esperit familiar amb un alt grau de professionalitat, que s'ha mantingut al llarg dels anys i en tots els nostres serveis, també s'ha transmès a cada persona que integra la nostra plantilla.
 
En comptar amb prop de 700 treballadors i servir més de 200.000 menús mensuals, se'ns podria classificar com mitjana empresa. No obstant això, l'interessant és que la mida de la nostra empresa, ens permet tenir una estructura interna absolutament dinàmica i adaptable a les necessitats de cada client. Al no tenir una gran estructura jerarquitzada, ens podem readaptar fàcilment i oferir un servei totalment personalitzat.
 
Mes que intentar classificar com a empresa gran o xicoteta, al nostre entendre, l'important és que som una empresa seriosa, consolidada, responsable i conseqüent amb el que ofereix.

 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2024