4 Serveis: Escola d'estiu, Nadal i Pasqua

PLACES ESGOTADES!!

Llista d'espera. Poden enviar un correu a extraescolares@contalabor.com amb el nom, curs, adreça i col·legi del seu fill/a.

ESCOLA D'ESTIU L'ELIANA CONCILIA 2023

Hem desenvolupat un programa lúdic-educatiu dirigit a conciliar la vida laboral i familiar que tindrà lloc des de finals de juny i tot juliol oferint una programació en la qual els xiquets i xiquetes s'ho passen bé i aprenguen a gestionar els recursos per a satisfer les seues necessitats actuals sense posar en risc les necessitats del futur, conscienciant de la importància de cuidar el planeta on vivim i de la igualtat entre home i dones i contribuint a promoure un desenvolupament social, econòmic i una cura mediambiental. Amb això contribuïm a més al fet que les seues FAMÍLIES puguen estar o incorporar-se al mercat laboral o realitzar la formació que necessiten per a això amb total tranquil·litat ja que oferim un servei de qualitat. Com a empresa incorporem un sistema de valors basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (*ODS) també dits Agenda 2030 aprovat per l'Assemblea General de l'ONU.

 

Dossier informatiu

 

Inscripcions

 

Des de CONTA-LABOR, SL, conscients de conciliar la vida laboral amb la familiar hem desenvolupat un projecte que contempla totes les opcions horàries i temporals de les VACANCES ESCOLARS - LABORALS. Podem adaptar-nos a qualsevol circumstància o petició per personalitzar al màxim les necessitats del client, tant d'horaris, com de temàtiques de tallers, etc ...

Escoles de Nadal, Pasqua i estiu (amb o sense menjador)
 
La nostra metodologia de treball es basa en la participació activa de tots els xiquets en les activitats i jocs proposats. Cada educador disposarà de la seva programació d'activitats depenent de l'edat de cada grup i tindrà assignada una aula per a la realització de les mateixes.
 
Els educadors potenciaran el treball en equip, la cooperació i la creativitat. Es treballarà creant ambients diferents i buscant espais adequats a cada un dels tallers, sempre amb la idea que tots els xiquets estiguen integrats en el grup i motivats amb l'activitat que s'estiga posant en pràctica.
 
     
 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2024