Butlletí Contalabor

FUNCIONAMENT ESCOLA D'ESTIU L'ELIANA 2021

Estimades famílies, agraïm la confiança depositada en nosaltres i esperem que quedeu plenament satisfets en finalitzar l'Escola. En aquest document hem inclòs les normes bàsiques de funcionament, que preguem que llegiu atentament per a afavorir el bon funcionament, el respecte i la convivència dins de la nostra Escola. No obstant això, quedem a la vostra sencera disposició per a ampliar aquesta informació o contestar possibles dubtes.
 
 1. Enguany, l'Escola d'Estiu, es realitzarà en el CEIP El Garbi. S'ha triat aquest centre amb molt bon criteri, pel meravellós pati que disposa. Un pati que ens facilitarà estar el màxim temps possible fent activitats en l'exterior.
 2. L'escola està compresa des del 28 de juny fins al 30 juliol 2021. Aquesta dividisc en cinc setmanes completes. I es pot triar qualsevol d'elles.
 3. Oferim servei de matiners, de 8h a 9h. Després de 9h a 14h. Servei de menjador de 14h a 15h. i servei de vesprades de 15h a 17h.
 4. Es podrà contractar dies solts dels serveis que amplien el sol·licitat, *matinera, menjador o *vesprades. També es podrà ampliar setmanes i horari.
 5.  La porta que utilitzarem tant per a l'entrada com per a l'eixida, serà la porta que dona el pàrquing gran. La porta s'obrirà un quart d'hora abans de l'hora d'entrada, i un quart d'hora abans de l'hora de les eixides. Als matins de 8,45h a 9h, i les eixides a les 13,45h a 14h, de 14,45h a 15h i de 16,45h a 17h. 
 6. En cas que la recollida dels alumnes l'efectuen altres persones que no siguen els seus pares/tutors, d'haurà de portar una autorització signada en la qual indique els noms i DNI,s d'aquestes persones, nom de l'alumne que recolliran i data de recollida. Serà necessari ensenyar el DNI.
 7. Totes les famílies que desitgen comunicar una cosa relativa als alumnes, com a incidències o informació rellevant, etc.… hauran de fer-ho per escrit i entregar-ho a la coordinadora a primera hora del matí.
 8. També comptem amb un telèfon de contacte per a fer més ràpida i fluida la comunicació. El telèfon és el 663 806 781.
 9. El primer dia d'assistència a l'Escola, als alumnes d'infantil se'ls donarà un carnet que hauran de portar tots els dies que acudisquen a l'Escola.
 10. Els alumnes d'infantil hauran de portar el vestit de bany posat des de casa i la crema solar i sabatilles que es puga banyar agafada al taló, evitar si és possible xancletes. En la motxilla han de portar botella amb aigua, roba de canvi per a després del bany, sabatilles de recanvi i si creieu convenient una gorra. Una bosseta per a posar les peces mullades. La tovallola de bany ens la quedarem i la retornarem el divendres. Insistim molt que tot vaja degudament marcat.
 11. Els alumnes de primària: recomanem el mateix que els d'infantil. Els grups de 1r (es remullaren en piscines infantils de plàstic), 2n i 3r (aniran a la piscina municipal els dimecres i els divendres) i farem jocs d'aigua al pati. Amb els grups més majors, 4t, 5é i 6é anirem a la piscina municipal, els dimarts i els dijous. Si algun alumne no es vol banyar, acompanyarà igual a la resta dels companys i es quedarà amb un monitor en una zona tranquil·la i a l'ombra.
 12. En aquesta ocasió també recomanem repel·lent de mosquits. En estar en plena naturalesa hi ha bastants.
 13. Les famílies estan obligats a comunicar qualsevol malaltia física i/o psíquica, o qualsevol al·lèrgia que patisca l'alumne. 
 14. A l'arribada al centre es realitzarà control de temperatura del xiquet. En el cas de febre, no es permetrà l'entrada al centre com a mesura de prevenció. A l'inici i en finalitzar del servei, els xiquets aniran al bany de manera individual per a la rentada de mans obligatori. Es disposarà d'un pot de gel hidroalcohòlic per cada grup per a la desinfecció de mans en qualsevol moment que fora necessari.
 15. No s'administrarà medicació als xiquets a l'Escola.
 16. L'Escola es reserva el suspendre o ajornar activitats quan les condicions meteorològiques no ho permeten. 
 17. No es retornarà l'import abonat per la no assistència dels alumnes sinó concorre causa major.
 18. La programació de les activitats i el menú està a la vostra disposició en la nostra pàgina web contalabor.com 
 19. Reitere el nostre agraïment per la vostra confiança i especialment als quatre AMPAS dels col·legis de L´*Eliana i a l'Ajuntament.
 
US DESITGEM UN ESTIU 2021 PLE DE MOMENTS MERAVELLOSOS.

Contacta amb nosaltres

Nom   Assumpte   Accepte la política de privacitat
Mail      
 

C/ Uruguay,1
46007 Valencia

     
Avís Legal - Política de privacitat Copyright © Contalabor 2021